Lainaaheti365.fi

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, miten käsittelemme henkilötietoja ja mitä oikeuksia sinulla on tietojesi suhteen. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja pyrimme varmistamaan henkilötietojesi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden noudattamalla soveltuvaa lainsäädäntöä, mukaan lukien Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus (GDPR).

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä on Lainaaheti365.fi, jonka yhteystiedot löydät tämän tietosuojaselosteen lopusta.

Kerättävät henkilötiedot

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja vain tarkoituksiin, jotka on määritelty tässä tietosuojaselosteessa tai joista olet antanut suostumuksesi. Keräämämme henkilötiedot voivat sisältää esimerkiksi nimesi, yhteystietosi, sähköpostiosoitteesi ja muut sinulta saadut tiedot.

Henkilötietojen käsittelyn peruste

Käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella tai suostumuksesi perusteella. Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus voi liittyä esimerkiksi palveluidemme tarjoamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen tai markkinointiin.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Henkilötietoja säilytetään yleensä niin kauan kuin olet asiakkaamme tai kunnes peruutat suostumuksesi.

Henkilötietojen suojaaminen

Huolehdimme henkilötietojesi asianmukaisesta suojauksesta teknisin ja organisatorisin toimenpitein. Käytämme asianmukaisia tietoturvakäytäntöjä ja -ratkaisuja varmistaaksemme tietojesi luottamuksellisuuden ja estääksemme niiden luvattoman käytön, häviämisen tai vahingoittumisen.

Henkilötietojen luovutus kolmansille osapuolille

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, ellei lainsäädäntö tai viranomaismääräykset sitä edellytä. Tarvittaessa voimme kuitenkin käyttää luotettavia alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme ja noudattavat soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä.

Oikeutesi henkilötietoihisi

Sinulla on oikeus tarkastaa, korjata ja poistaa henkilötietosi sekä rajoittaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja pyytää tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla yhteyttä meihin.

Evästeet ja muut seurantatekniikat

Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme verkkosivustomme toimivuutta ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Voit hallita evästeasetuksia selaimen asetuksista tai käyttää evästeestä kieltäytymisen toimintoa. Huomaa kuitenkin, että evästeiden estäminen voi vaikuttaa verkkosivuston toimivuuteen.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa. Suosittelemme tutustumaan säännöllisesti tietosuojaselosteen päivityksiin, joita voimme tehdä sovellettavan lainsäädännön muutosten tai toimintatapojemme mukaisesti.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä meihin seuraavilla yhteystiedoilla.

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja käsittelemään henkilötietojasi luottamuksellisesti.