Lainaaheti365.fi logo Lainaaheti365.fi

Käyttöehdot

Tervetuloa käyttöehtoihimme. Nämä käyttöehdot määrittävät oikeutesi ja velvollisuutesi liittyen palvelumme käyttöön. Ole hyvä ja lue nämä ehdot huolellisesti ennen palvelun käyttöä.

Palvelun käyttö

Hyväksyt käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä käyttäessäsi palveluamme. Käytä palvelua ainoastaan lain sallimissa rajoissa ja vastuullisesti.

Rekisteröityminen

Jotkin palvelumme ominaisuudet voivat edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessäsi sitoudut antamaan oikeat ja ajantasaiset tiedot itsestäsi. Olet vastuussa antamiesi tietojen tarkkuudesta ja luottamuksellisuudesta.

Vastuullinen käyttö

Käyttäessäsi palveluamme, sitoudut käyttämään sitä vastuullisesti. Älä käytä palvelua laittomiin tarkoituksiin tai toisten oikeuksien loukkaamiseen. Olet vastuussa omasta toiminnastasi palvelussa.

Immateriaalioikeudet

Palvelumme sisältö, mukaan lukien tekstit, kuvat, grafiikat ja ohjelmistot, ovat immateriaalioikeuksiemme suojassa. Et saa kopioida, jakaa tai hyödyntää palvelun sisältöä ilman kirjallista lupaa.

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme henkilötietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti. Käyttämällä palveluamme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn ja suostut tietosuojaselosteemme ehtoihin.

Palvelun muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa palvelun ominaisuuksia, toiminnallisuutta tai käyttöehtoja milloin tahansa. Ilmoitamme olennaisista muutoksista mahdollisuuksien mukaan.

Vastuunrajoitus

Emme vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat palvelumme käytöstä. Käytät palvelua omalla vastuullasi.

Linkit kolmansien osapuolien sivuille

Palvelussamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolien sivuille. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta. Käytät näitä linkkejä omalla vastuullasi.

Sopimuksen päättäminen

Voimme päättää käyttöehtosopimuksen ja rajoittaa palvelumme käyttöä milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mikäli rikot näitä ehtoja tai lainsäädäntöä.